Nachtbrakers: 18/01 met Encanto, Fortnite, Pokémon en Halo

Ola, het was me weer het dinsdagje wel. Ik heb lekker gewerkt, maar ook van hot naar her gerend. De kinderen hadden een snotneus - want het zijn kinderen - dus die mochten niet naar de opvang. Balen, maar dan maar lekker thuis met papa. Ach, het breekt wel lekker de dag. Het mooie is dat we deze dag dan ook nog eens eindigen met een sappige Nachtbraker, vers van de pers. En ik heb weer wat moois voor je gevonden hoor. Veel leesplezier!

onbekend

  • Als je Fortnite al vanaf het begin speelt, dan ben je vast bekend met de chaos die de Tilted Towers met zich meebrachten. Na een hele tijd weg te zijn geweest is de fameuze locatie nu weer terug in Fortnite. Maak je dus maar klaar voor wat intense situaties.
  • 343 Industries is van plan de Halo Infinite store onder handen te nemen. Niet zozeer visueel, maar vooral inhoudelijk. Op basis van data en feedback vanuit de community wordt er gekeken of de prijzen en pakketjes die je kunt kopen wel in goed in verhouding zijn. Het aanbod verandert voortaan wekelijks.
  • Ik ben niet bepaald creatief, maar heb wel enorm veel bewondering voor hoe creatief mensen kunnen zijn. Iemand heeft van hars een spatiebalk gemaakt waarin de vier originele starter Pokémon uit Pokémon Red, Blue en Yellow verwerkt zijn. Hoe cool is dat?
  • Niet alleen Ubisoft is momenteel bezig met een Avatar game, ook Disney en Tencent hebben de handen ineengeslagen om met deze franchise aan de slag te gaan. Avatar: Rekockoning is een game voor mobiele apparaten en moet ergens dit jaar nog uit gaan komen.
  • Zit je met smart te wachten op je Steam Deck? Dan heb ik goed nieuws voor je. Zoals het er nu naar uitziet gaat de handheld namelijk gewoon de verwachte releasedatum halen. Ook wel eens leuk.
  • Een aantal Nachtbrakers geleden verklapte ik al dat ik de film Encanto van Disney erg vermakelijk vind. En ik ben blijkbaar niet de enige. Th3meow heeft de film namelijk nagemaakt in Animal Crossing: New Horizons en dat inclusief vrijwel alle personages. Mirabel, Julietta, Agustin, Isabela, Luisa, Pepa, Felix, Antonio, Dolorus, Camilo, Abuela en zelf Bruno zijn van de partij, alleen over die laatste praten we natuurlijk niet.
  • Het ging er vandaag de hele dag over en nee, dan heb ik het niet over The Voice. Zelfs het RTL Nieuws en de NOS brachten het nieuws over Xbox' overname van Activision Blizzard. Bram sprong hier op de redactie een metertje of drie de lucht in, maar niet iedereen is er zo blij mee. Seamus Blackley, de ontwerper van de Xbox vindt de overname ziekmakend. Volgens hem had Xbox zijn handen niet moeten branden aan een bedrijf waar zoveel mis is. Hij heeft ergens wel een punt natuurlijk, wellicht gloort er zelfs nog een sprankje hoop voor The Voice nu.
  • The Artful Escape maakt binnenkort eindelijk zijn opwachting op de Nintendo Swich en PlayStation consoles. De game kwam begin september van het afgelopen jaar uit voor Xbox en pc. Mocht je niet op één van die twee platformen spelen, dan kun jij er later deze week dus ook mee aan de slag.
  • Niet iedereen is even succesvol in het vangen van Pokémon. Vooral de geëvolueerde Pokémon kunnen soms wat lastiger zijn. Maar er leiden natuurlijk meerdere wegen naar Rome. Je kunt de Pokémon die je tegenkomt natuurlijk ook kapot schieten. Dan rennen ze in ieder geval niet meer weg.

En we zijn weer bij de credits aanbeland. Het is alweer voorbij. Nou, credits naar mij voor het samenstellen van weer een nieuwe Nachtbraker, maar natuurlijk ook voor het voorschotelen van een deuntje deze nacht. Overigens niet te vergeten ook credits naar jou dat je deze Nachtbraker weer in één adem door hebt gelezen. Ik ga je vandaag achterlaten met een dansplaat van Tiësto. Gewoon omdat het kan. Mocht je verzoekjes hebben voor het nachtdeuntje, dan mag je dat natuurlijk altijd achterlaten in de reageerdoos hieronder. Voor nu weltruste en tot morgen!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?