Nachtbrakers: 19/01 met Battlefield 2042 en Final Fantasy

De woensdagnacht is één van mijn favoriete momenten van de week. Het is het moment dat je dichterbij het weekend bent, dan dat je er van af zit. Ja, denk daar maar eens over na. Daardoor staat dat moment echt wel in mijn top 3 momenten van een week. Nog wel onder het weekend zelf uiteraard, maar dat is logisch. Ik heb trouwens weer even het internet afgespeurd. Dus laten we snel de nieuwtjes langsgaan. Daar komen ze!

onbekend

  • Het is Goeden Tijden, Slechte Tijden all over op Twitch. Nadat JiDion werd geband omdat hij zijn kijkers opriep haatberichten bij streamer Pokimane achter te laten, is het gevecht nu plots verschoven naar Ninja en Pokimane. Ondertussen is de vrouw van Ninja, Jessica Blevins, ook betrokken geraakt en dreigt naar de rechter te stappen omdat Pokimane leugens van Ninja tijdens haar stream heeft geëxposed. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
  • Er komen veel nieuwe updates naar Battlefield 2042. Middels een patch wordt het scorebord flink onder handen genomen. Daarnaast komt er een update voor de Portal game mode, waardoor meer XP kunt vergaren. De patch verschijnt morgen.
  • Songs of Glimmerwick is aangekondigd. De game heeft een betoverende art style en dat is niet zo vreemd, want het draait in de game allemaal om hekserij en hocus pocus.
  • Sommige mensen hebben zo'n enorme plaat voor hun kop dat het net lijkt alsof ze een grapje maken. Zo ook Strauss Zelnick, het opperhoofd van Take-Two. Richting de investeerders gaf hij aan dat de GTA Trilogy het best goed heeft gedaan, ondanks dat er ten tijde van release een glitch was welke inmiddels is opgelost. Ik zou er niet raar van opkijken als hij de game zelf nog nooit echt heeft gezien.
  • Ken je Destruction AllStars nog? Ik was hem ook glad vergeten, maar de ontwikkelaars nog niet. Evenals Battlefield 2042 wordt er ook hier een update tegenaan gegooid. Het score systeem gaat op de schop en er komt een training sectie. Ik heb zo'n vermoeden dat het niet veel mensen over de streep zal trekken om de game weer eens aan te gaan slingeren.
  • Ik struikelde ergens nog over een trailertje van The Last Worker. Totaal niet mijn ding, maar wellicht zijn er mensen die het wel interessant vinden.
  • Pets, pats, boem! Opeens is 'ie daar. Je kunt vanaf nu Yu-Gi-Oh! Master Duel is vanaf nu te downloaden op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Kun je het lekker opnemen tegen andere Yu-Gi-Ho! liefhebbers.
  • Hackers zijn nu geregeld aan het zoombomben. Bij het Italiaanse senaat is een zoom meeting door hackers beïnvloed. Zij lieten tijdens die vergadering Final Fantasy porno zien. Een saaie vergadering was het in ieder geval niet.
  • Mayhem Brawler krijgt een ook al een nieuwe update. Het lijkt wel de grote update show vandaag. De update van Mayhem Brawler brengt een nieuw personage met zich mee en wel eentje waar mensen al flink op zaten te wachten. Namelijk She-Wolf.

Aan al het moois komt een einde, dus ook aan de Nachtbraker van vannacht. He, niet zo treurig kijken. Morgen maak ik gewoon weer een nieuwe voor je. Niks aan het handje. Om deze teleurstelling van een eindige Nachtbraker nog een beetje teniet te doen heb ik weer een nummertje voor je uitgezocht. Dit keer heb ik gekozen voor Lost in Japan. Luister ze en slaap ze!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?