Nachtbrakers: 20/01 met Batman, Dragon Age en FIFA 22

Jaja, wellicht heb je het gezien, maar ik kom zojuist uit een streamsessie gesneld. Samen met Rudy en Anita speelde ik Rainbow Six Extraction. Heb je het onverhoopt gemist? Geen probleem, je kunt het gewoon terugkijken op ons Twitchkanaal. Daar streamen we overigens vrijwel elke avond vanaf 20:00 uur, dus vergeet ons ook niet te volgen. Goed, na deze schaamteloze plug is het tijd om over te gaan tot de orde van de nacht en dat is natuurlijk de Nachtbraker. Dus laten we snel starten!

onbekend

  • We trappen vandaag af met wat filmnieuws. Zoals je wellicht weet is er een nieuwe Batman film in de maak. Als je die straks wil bekijken dan mag je er wel wat tijd voor uittrekken, want de film neemt maar liefst drie uur van je tijd in beslag. Inclusief de credits, dat dan weer wel.
  • Monster Crown, je weet wel die wannabe Pokémon game komt natuurlijk naar consoles, maar er is nu ook een releasedatum bekend. Op 22 februari 2022 kun je ermee aan de slag, mocht je dat willen.
  • De Project_Hel dlc van Ghostrunner is uitgesteld. Je zult nu tot 3 maart moeten wachten voordat je met deze nieuwe content aan de slag kan gaan.
  • Nu Activision Blizzard en Bethesda zijn overgenomen is het de grote vraag welk bedrijf de volgende is. Vele ogen zijn hierbij gericht op Electronic Arts. Welk bedrijf denk jij dat het volgende doelwit is voor een eventuele overname?
  • Amazon's Lord of the Rings serie heeft nu eindelijk een naam. De serie zal te zien zijn vanaf 2 september 2022 op Amazon Prime onder de naam Lord of the Rings: The Rings of Power. Ik vind het niet heel lekker bekken, maar goed.
  • Het nieuwe seizoen van Hot Wheels Unleashed brengt een aantal leuke nieuwe auto's met zich mee. Het seizoen staat namelijk in het teken van SpongeBob Squarepants. Check hieronder maar eens.
  • Eeeeen er is weer wat uitgesteld. Het zal eens niet. Dit keer heb ik het over de Life is Strange Remastered Collection. Het gaat hierbij overigens slechts om één versie van de game, namelijk die van de Nintendo Switch. Die heeft namelijk meer tijd nodig. Wanneer de game op de Nintendo Switch verschijnt is nog niet bekend. De rest verschijnt nog op 1 februari volgens plan.
  • Journalist en freelance schrijver Tom Henderson geeft aan dat Dragon Age 4 onder geen mogelijkheid nog dit jaar verschijnt. Of het waar is of niet, moeten we nog maar bezien. Wel is het zo dat Henderson het al vaker bij het juiste eind heeft gehad. De kans is dus aannemelijk dat we langer zullen moeten wachten op de nieuwe Dragon Age game.
  • EA heeft het beste elftal van FIFA 22 samengesteld. Althans, dat hebben de gamers beslist, maar EA heeft nu de uitslag bekendgemaakt. Hieronder zie je welke elf spelers zich tot de gelukkigen mogen prijzen. Onder hen onder andere Messi, Lewandowski en Mbappe. Grote namen die er niet bij zitten zijn Cristiano Ronaldo en Salah. Wie had jij graag in het team gezien?

Zo, dat was hem dan alweer. Ik wens je natuurlijk nog een enorm fijne nacht toe. Oogjes toe en snaveltjes dicht, zij een wijze uil ooit. Morgen ben ik er uiteraard weer om de week af te sluiten met een Nachtbraker. Luister voordat je gaat overigens nog even naar het nachtmuziekje van vanavond. Dit keer heb ik een gouwe ouwe van stal gehaald. Het is erg jammer dat Janis Joplin bij de club van 27 hoort, maar ze heeft in haar korte leven wel een aantal goede hits gemaakt, waaronder deze. Good night!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?