Nachtbrakers: 21/01 met Roblox, Pokémon Unite en Peppa Big

Wooohoo! Het weekend staat weer voor de deur, dus hoog tijd om hem open te doen. Wat ga jij allemaal doen dit weekend? Voor mij wordt het een weekend van veel gamen en schrijven, want ik heb nog best veel te doen voor de site. Natuurlijk ben ik morgenavond ook te bewonderen op stream, waar ik verder ga met mijn Pokémon Brilliant Diamond Nuzlocke avontuur. Dus als je morgenavond even niks te doen hebt, kom zeker gezellig even langs. Om je werkweek af te sluiten heb ik weer een nieuwe Nachtbraker voor je klaarstaan. Dus veel leesplezier!

onbekend

  • Niantic heeft het ruilen in Pokémon GO een halt toe geroepen, omdat iemand een bug had gevonden waarmee hij ontzettend veel lucky Pokémon kon ruilen. Binnen de korste keren had hij meer dan honderd lucky Pokémon. Iets wat normaal gesproken niet kan binnen zo'n korte tijdspanne. Diegene is zelf echter niet zo lucky, want het probleem wordt door Niantic opgelost.
  • Als je gek bent op choas, dan moet je even de Epic Games Store in de gaten houden. Daemon X Machina is binnenkort namelijk gratis binnen te halen. Je moet nog wel even wachten, want de game is pas tussen 27 januari en 3 februari op te pikken.
  • A new Pokémon appeared! Het is geen Jigglypuff van bovenaf dit keer, want Trevenant heeft zich gemeld om het Pokémon Unite strijdtoneel te betreden. De wandelende boom is vanaf nu beschikbaar in de MOBA game.
  • De fysieke editie van de Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition voor de Nintendo Switch verschijnt volgende week. Dus mocht je de digitale versie nog niet hebben gekocht, dan kun je nu de fysieke versie niet gaan kopen en in de schappen laten liggen. Have fun!
  • Kijk een dinosaus! O nee, het is Peppa Big. De game is nu al een tijdje geleden verschenen, maar een release op de next-gen consoles bleef tot nu toe uit. Nu krijgt de kindvriendelijke game ook een next-gen upgrade.
  • Wat krijg je als je Banjo Kazooie mixt met Luigi's Mansion? Een behoorlijk interessante rom hack. Iemand heeft die twee games namelijk versmolten tot een hack en hier een trailer voor gemaakt. Hieronder kun je 'm checken. Nintendo, ik wil dit!
  • Dan een typisch Nachtbraker nieuwtje. Beter stop je op tijd met het spelen van World of Warcraft. Voor je het weet word je voor bot aangezien. Dat gebeurde een zeventigjarige man. Hij werd gebanned van World of Warcraft, omdat ze dachten dat hij een bot was. Niets is minder waar, hij is gewoon oud.
  • Had je vandaag zin om een lekker potje Roblox te spelen? Ik kan het mij haast niet voorstellen, maar als het zo is, dan kwam je van een koude kermis thuis. De game lag er vandaag namelijk uit. Blijkbaar hadden er toch best wat mensen last van, want het werd zelfs trending op Twitter.
  • Door de overname van Activision Blizzard heeft Microsoft best wat franchises onder haar vlag hangen. Voor Benkenobi2020 reden genoeg om er een mooie groepsafbeelding van te maken met alle bekende personages. Best een indrukwekkend plaatje zo.

Dat was hem weer voor vandaag en ook gelijk voor deze week. Ook voor de Nachtbraker is het weer weekend namelijk. Maandag zijn we natuurlijk weer terug met een nieuwe versie. Natuurlijk sluiten we ook deze keer weer af met een liedje in de nacht en dat kan er vandaag natuurlijk maar één zijn. Of nou ja, twee maar ik koos voor deze. Vandaag werd bekend dat de Amerikaanse zanger Meat Loaf op 74-jarige leeftijd overleed. Zijn grootste hit is Paradise by the Dashboard Light, dus dat is dan ook het nummer dat ik heb uitgekozen voor vandaag. Rust in vrede Meat Loaf. En jij trouwe lezer, weltruste.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?