Nachtbrakers: 24/01 met Assassin's Creed, Batman en Dark Souls

Zo, het weekend is weer om en uitgerekend die vrije dagen was ondergetekende zo ziek als een hond. Inmiddels gaat het allemaal weer een stuk beter en heeft de C mij nog altijd niet te pakken gekregen. Toch bijzonder, voor zo'n mega besmettelijk virus. Ach, misschien maar beter ook. In ieder geval is het weer maandag, dus tijd voor een nieuwe Nachtbraker. Ik heb speciaal voor jou weer even het internet afgespeurd naar allerlei grappige en bijzondere nieuwtjes. Daar gaan we weer!

onbekend

  • Heugelijk nieuws vandaag, want Resident Evil 7: Biohazard mag vandaag vijf kaarsjes uitblazen. Jawel, de game verscheen maar liefst vijf jaar geleden. Voel je je al oud? Mooi!
  • De game-industrie is zo lek als een zeef, maar ééntje lijkt nu te zijn gedicht. Normaal gesproken hadden we namelijk al gehoord wat de PlayStation Plus-games voor komende maand zouden worden, maar dit keer niet. Zou er een lek gedicht zijn?
  • Vandaag is er een trailer verschenen voor Pinocchio. Niet die van Disney, maar voor Netflix en deze wordt gemaakt door niemand minder dan Guillermo del Toro.
  • Soms is het maar goed dat ontwikkelaars af zijn gestapt van hun originele idee. Zo was het de bedoeling dat de originele Assassin's Creed trilogie zou eindigen met een scene waarin Desmond en Lucie samen in een ruimteschip vertrokken om het mensenlijk ras op een andere planeet voort te zetten. Een soort Adam en Eva van nu dus. Gelukkig is ervoor gekozen om het anders af te laten lopen.
  • Deze week verschijnt Pokémon Legends: Arceus. Als je daar helemaal blanco aan wil beginnen dan doe je er goed aan jezelf op te sluiten in een bunker en alle connecties met internet te doorbreken. Op het internet zijn namelijk talloze leaks en video's te vinden van de nieuwe Pokémon game. Spoilervrij beginnen aan de game wordt dus een flinke uitdaging.
  • Een nieuwe trailer van The Batman geeft ons een inkijkje in één van de spannende scenes die de film ons straks te bieden heeft. Bruce Wayne is op een begrafenis waar iets vreemds staat te gebeuren. Kijk zelf maar.
  • Heb je problemen gehad met het verbinden met de Dark Souls servers? Bandai Namco was genoodzaakt de servers van Dark Souls offline te halen nadat er een fout is ontdekt waarmee mensen je pc konden overnemen. Niet heel wenselijk natuurlijk.
  • Seamus Blackley was ooit een hoge pief bij Microsoft. Dit was nog ten tijde dat de eerste Xbox in de winkels kwam te liggen. Hij gaf in 2001 ooit een interview waarin hij zei: "Gamen is net als masturberen. Iedereen doet het, maar niemand praat erover." Nu laat Blackley op Twitter weten dat die quote hem destijds bijna zijn baan heeft gekost. Bill Gates en consorten waren blijkbaar niet zo blij met die uitspraak.
  • Platinum Games kennen we vooral van Bayonetta, The Wonderful 101 en Babylon's Fall. Momenteel zijn ze echter niet alleen bezig met een nieuwe Bayonetta game, maar ook met Sol Cresta. Een game die eigenlijk niet bij de andere games in het rijtje past, maar wel bijna uitkomt. Afgelopen weekend werd onthuld dat de game 22 februari 2022 verschijnt.

Hij zit er weer op, de Nachtbraker voor de maandag. We hebben de week weer lekker afgetrapt met wat nieuwtjes. Gelukkig hebben we deze week nog vier Nachtbrakers voor ons, dus wees niet getreurd. Uiteraard heb ik weer een muziekje voor je gevonden om de nacht mee af te sluiten. Afgelopen weekend wonnen deze Haagse heren de prestigieuze popprijs. Dik verdiend als je het mij vraagt. Om het te vieren heb ik voor vandaag speciaal het nummer Soldier On uitgezocht. Slaap lekker!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?