Nachtbrakers: 25/01 met Fall Guys, PlayStation en Hitler

Het is weer dinsdag. Op de één of andere manier voelt dinsdag voor mij toch altijd als de minst prettige dag van de week. Maandag zit je nog vol energie van het weekend en dinsdag is dat al helemaal uit je gezogen. Terwijl je dan nog best wel wat dagen voor de boeg hebt voor je weer tot het volgende weekend komt. We hebben in ieder geval vandaag wel wat positief nieuws te horen gekregen, want de horeca en cultuur gaan weer open. Daar heb ik mij een partij zin in. Weer eens even lekker uit eten of een bioscoopje pakken. Als je nog een leuke film weet, let me know. Voor nu is het hoog tijd om ons te gaan verdiepen in de nieuwtjes van vandaag die mij zijn opgevallen. Here we go!

onbekend

  • Vandaag brak er complete paniek uit bij veel PlayStation 4 gamers. Terwijl ze hun trophy lijst vaker aan het verversen waren dan dat er kandidaten bij The Voice betast werden (too soon? sorry) zagen ze plotseling dat hun PlayStation 4 games op de lijst stonden als PlayStation 3 games. Dus wat doe je dan? Juist, je snelt je naar Twitch om je hart te luchten en complottheorieën te delen. Uiteindelijk was het gewoon een glitch.
  • Baiken is onderweg naar Guilty Gear Strive. Compleet bewapend met een zwaard, ooglapje en twee enorme... teenslippers komt ze wat konten schoppen in de vechtgame. Heb je de season pass dan kun je vanaf 28 januari met haar aan de slag. Zo niet, dan moet je even wachten tot de 31ste.
  • Retro gamen is super hot natuurlijk, maar toch mis je tijdens het spelen van de oldskool games wat snelheid van vandaag de dag. Waarom niet gewoon combineren moet YouTuber there ougtha be gedacht hebben. En zie hier; GTA 5 op de GameBoy.
  • Acteur Chukwudi Iwuji heeft in een interview met Hollywood Report een tipje van de sluier opgelicht over zijn personage in Guardians of the Galaxy Vol.3. Het zou gaan om een zeer krachtig, maar ook ontzettend complex personage. Enig idee?
  • Als we dan toch in de films zitten, verwacht ook van Dwayne The Rock Johnson weer een nieuwe film. In een interview zegt hij momenteel te werken aan een film dat gerelateerd is aan een video game of misschien zelfs meerdere video games. Eerder deed hij al keigoed (get it?) zijn best in Rampage, Doom en - die tellen we voor het gemak ook maar even mee, maar is niet gebaseerd op een game - Jumanji. Het zal mij benieuwen.
  • Als je dacht dat van elk mogelijk ding er wel een Monopoly bordspel bestaat, denk dan opnieuw. Hoewel we met deze nieuwe Fall Guys editie wel verdomd dichtbij de eindigheid van mogelijke Monopoly edities terechtkomen, is er blijkbaar dus altijd wel iets te vinden. Koop. Dit. Niet.
  • Het is dat het middernacht is, dus dit kunnen we hier wel bespreken. Voor je verder leest, check even bij jezelf of je boven de 18 bent en waarschuwing, het volgende is zéér NSFW. Je leest nog steeds? Dan moet je het zelf maar weten. Er is een nieuwe game op Steam verschenen onder de noemer Sex With Hitler. Ondanks de vele positieve reviews die de game inmiddels al heeft mogen ontvangen, blijkt de game historisch gezien dus voor geen bal (pun intended) te kloppen. Hitler heeft in de game namelijk gewoon twee testikels. Nou heb ik het niet in hoogst eigen persoon gecheckt, maar zover ik weet had hij toch echt maar één bal. Wat een ballengame.
  • Er was dus lange tijd het idee om Little Big Adventure 3 te gaan maken. De games deden het in de jaren negentig prima, dus een vervolg zou niet heel gek zijn. Toch is er voor gekozen om voor een reboot te gaan. Naar verwachting komt deze ergens in 2024 uit. We moeten dus nog even wachten.
  • Het mocht even duren, maar het onmogelijke is toch gebeurd. Na negen maanden is het iemand gelukt om de onmogelijke Shock Arrow in The Legend of Zelda: Breath of the Wild te bemachtigen. Je moet er even je geduld voor op de proef stellen, maar dan heb je ook wat. Een Shock Arrow. Shocking hoor. Als dat die negen maanden niet waard is, dan weet ik het ook niet meer.

Het zit er weer op voor vandaag. In de verte hoor ik mijn bedje al roepen dat ik weer veel te laat ben en dat ze mij gemist heeft. Ik haar ook, maar ja de plicht roept. Voordat ik mij richting mijn bed begeef sluit ik natuurlijk zoals altijd af met een muziekje voor in de nacht en om te vieren dat we weer een flink aantal versoepelingen krijgen heb ik een toepasselijke gevonden. Vandaag kun je luisteren naar Pharrell Williams. Geniet ervan, doe je oogjes toe en snaveltje dicht en we zien elkaar morgen weer. Zelfde tijd, zelfde zender. Tot dan!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?