Nachtbrakers: 26/01 met Sifu, Elden Ring en Kao the Kangaroo

Vandaag stapt onze afvaardiging op het vliegtuig richting Bejing. Over een dag of negen vinden de Olympische Spelen 2022 daar plaats. Ongetwijfeld slepen we weer tal van medailles binnen op de schaatsonderdelen, maar we hebben zelfs sporters die meedoen voor de onderdelen skeleton, kunstrijden en alpineskiën. Het is te hopen dat er wat minder sporters in quarantaine moeten dan de Olympische Spelen van 2020, die in 2021 pas werden gehouden. Toen zagen een aantal hun droom in duigen vallen, vlak voordat ze hun kunsten mochten vertonen. De tijd zal het leren. Over tijd gesproken, het is hoog tijd om ons weer te verdiepen in het nieuws van deze dag. Ready? Set? Go!

onbekend

  • We starten vandaag met nieuws over Elden Ring (Oooh, Elden Ring!). De grote vraag is natuurlijk altijd hoe lang wij ons met zo'n game kunnen vermaken. From Software heeft hier vanzelfsprekend het antwoord op, namelijk zo'n dertig uur. Dat geldt overigens voor alleen de story. Daarnaast is er ook nog genoeg te doen in de game.
  • Crusader Kings 3 komt naar consoles. Niets nieuws zou je denken, maar er is inmiddels ook een releasedatum bekendgemaakt. 29 maart is de dag dat de game beschikbaar is voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.
  • Over een klein maandje komt de JRPG Monark uit. Als je alvast een voorproefje wil, dan kan dat! De demo is namelijk vanaf nu te spelen. Er is ook een nieuwe trailer gedropt om dit nieuws te verkondigen.
  • Bij Raven Software zijn een aantal medewerkers een unie gestart. Dit hebben zij gedaan met het licht op alle ellende bij Activision Blizzard uit het recente verleden. Zij hebben Activision Blizzard dan ook verzocht om ze vrijwillig te erkennen als unie. Raad eens? Dat hebben ze uiteraard niet gedaan. De unie gaat zich nu waarschijnlijk wenden tot het National Labor Relations Board om alsnog erkenning te krijgen.
  • Het fleeting colors event is nu beschikbaar in Genshin Impact en hoewel het klinkt als slechts één event brengt het maar liefst drie events met zich mee. Flameplume Starflowers, The Great Gathering en Wondrous Shadows. Genoeg om je voorlopig weer mee te vermaken dus.
  • Je harde schijf haalt opgelucht adem bij het zien van de ruimte die Sifu in beslag neemt. Veel games tikken tegenwoordig bijna de 100 GB aan, maar de vechtgame is met zijn ruim 7 GB in verhouding best klein. Ook wel eens leuk.
  • De demo van Dynasty Warriors 9: Empires is gereleased. Komende maand verschijnt de volledige game, dus Koei Tecmo geeft iedereen nu alvast de kan om met de game aan de slag te gaan.
  • De mobiele game Little Orpheus van The Chinese Room komt binnenkort ook naar andere platformen. Vanaf 1 maart kun je ermee aan de slag op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Steam, Epic Games Store, en Nintendo Switch.
  • Ze zeggen weleens dat vroeger alles beter was. Nou is dat natuurlijk lang niet altijd het geval, maar het verklaart misschien wel de vele reboots en remakes. Er is nu weer een nieuwe aangekondigd. De eerste officiële trailer van de Kao the Kangaroo trailer is gedropt en het ziet er best lachen uit. Het doet me een beetje denken aan Crash Bandicoot.

Het zit er weer op! De nieuwtjes zijn op, dus is het tijd om af te gaan sluiten, ons bedje op te zoeken en te zien wat ons morgen weer allemaal te wachten staat. Vandaag sluit ik af met een lekkere banger. Een beetje in het teken van de intro van vandaag. Daarin had ik het over de Nederlandse sterren die ons gaan vertegenwoordigen in China. Niet dat dit het officiele nummer is van de Olympische Spelen of omdat het een directe connectie met wintersport heeft, maar wel omdat het lekkere muziek is om naar een snowboard wedstrijd te kijken. Aju paraplu!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?