Nachtbrakers: 27/01 met Forza Horizon, Death Stranding en NHL 22

De één na laatste Nachtbraker van deze week. Ja, zo snel gaat dat. Ik ben nog half gaar van de redactie stream die we zojuist hebben gedaan. Deep Rock Galactic met Rudy in het team is en blijft een uitdaging natuurlijk. Uiteindelijk hebben we wel al onze missies gehaald. Wonder boven wonder. Enfin, over tot de orde van de dag. Zit je weer klaar voor een nieuwe Nachtbraker? Ja? Mooi! Daar gaan we weer!

onbekend

  • Pak je zakdoekjes er maar bij, want ik val direct met de deur in huis met ontzettend slecht nieuws. Dé game waar iedereen naar uitkijkt is uitgesteld. Rumbleverse laat langer op zich wachten. Het spijt me dat je dit van mij hebt moeten horen.
  • Daartegenover heb ik ook weer goed nieuws. Er komt een nieuwe Agent naar Valorant. Episode 4, Act 3 brengt namelijk. Dat betekent echter wel dat er in Act 2 dus nog geen nieuwe Agent beschikbaar is.
  • Yacht Club Games heeft een nieuwe Yacht Club Games Presents aangekondigd. Op 1 februari hebben ze weer het een en ander in petto voor ons. De vorige keer werden er twee nieuwe Shovel Knight games aangekondigd, dus dat belooft wat.
  • Ik heb in de wandelgangen vernomen dat er bij Xbox wordt gewerkt aan een nieuwe Monster Hunter game. Het schijnt zelfs dat het co-op gaat worden. Ik kan niet wachten!
  • Death Stranding Director's Cut is onderweg naar pc. Middels een community update heeft 505 games laten weten dat we de game vanaf 30 maart kunnen verwachten op Steam en Epic Game Store.
  • Dread Hunger verschijnt binnenkort, dus is het natuurlijk hoog tijd voor de launch trailer. Zie hier!
  • Sportgames gaan steeds meer met hun tijd mee. Nou ja, behalve PES dan. In NHL 22 heb je dit keer de mogelijkheid om te spelen met vrouwenteams. Woohoo!
  • Als je komend weekend nog niks te doen hebt, dan is het aan te raden om even in For Honor te duiken. Het is namelijk een gratis weekend. En dat niet alleen, je kunt ook nog eens een piratenheld krijgen.
  • Forza Horizon 5 is still going strong! Inmiddels heeft de game al de 18 miljoen spelers aangetikt. Best een knappe prestatie.

Zo, dat was hem weer. Tijd om mijn bedje op te gaan zoeken. Morgen sta ik uiteraard weer paraat om een nieuwe Nachtbraker voor je te maken zodat je lekker het weekend in kan. Maar, zoals je van mij gewend bent laat ik je natuurlijk niet in stilte achter. Ik heb nog een lekker muziekje om de nacht in te gaan. Omdat Bram bedacht had dat we vandaag Deep Rock Galactic moesten gaan spelen, heb ik speciaal voor hem een nummer uitgezocht. Tot ziens!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?