Nachtbrakers: 28/01 met GTA Online, SEGA en Ed Boon

Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Pokémon Legends Arceus viel op de deurmat. Vooraf waren eigenlijk alle reviews lyrisch over deze game, dus mijn nieuwsgierigheid werd almaar groter. Ik heb slechts een paar uur in de game zitten, maar ik kan nou niet zeggen dat ik mij daar echt in kan vinden. Wellicht dat dat later nog komt, maar tot nu toe is het voor mij niet meer dan vermakelijk. Ach, je kan niet alles hebben. Over naar de nieuwtjes van vandaag. Let's go!

onbekend

  • De Oculus Quest is voorgoed verleden tijd. Facebook heeft namelijk besloten het een andere naam te geven. Voortaan heet het de Meta Quest. Tsja, ik was niet echt fan van de naam Oculus, maar om het nou nog kutter te maken dan het al was had voor mij ook niet gehoeven.
  • Ken je Destruction AllStars nog? Ik heb het idee dat vrijwel niemand het speelt of überhaupt heeft gespeeld. Nou is er wel het één en ander aan verbeterd in middels, maar hoe krijg je mensen er weer warm voor? Fans denken dat de game binnenkort gratis wordt. Dat zou wellicht nog mensen de kans bieden het een keer te proberen.
  • Honkbal liefhebbers opgelet, want binnenkort worden de ateleten onthuld die dit jaar op de cover van MLB The Show 22 prijken. Wie zouden het zijn?
  • Het gaat best lekker met de Epic Games Store. Inmiddels zijn er zo'n 194 miljoen mensen die gebruik maken van het platform en zij spendeerden afgelopen jaar zo'n 840 miljoen dollar in de store. Niet verkeer toch?
  • Goed nieuws voor Ed Boon, de co-creator van Mortal Kombat. Hij komt namelijk in de Hall of Fame terecht van The Academy of Interactive Arts & Sciences. Best eervol, me dunkt.
  • Bandai Namco wil weer wat swoong in The Dark Pictures Anthology brengen. Dit doen ze door de Friend Pass weer te herintroduceren. Daarnaast komt er een Curator's Cut modus, waarin je het verhaal vanuit een ander perspectief kan spelen. Wellicht de moeite waard.
  • SEGA stopt ermee. Tenminste, met haar arcadehallen in Japan. Ruim vijftig jaar was het logo van SEGA te zien boven de deur van arcadehallen aldaar, maar zij hebben het nu verkocht aan concurrent GiGo.
  • Het lijkt dan toch echt te gaan gebeuren; een nieuwe alien oorlog in GTA Online. Deze door fans bedachte modus was heel populair en lijkt nu weer terug te gaan komen. Fans roepen anderen op om zo snel mogelijk een pak en een knuppel te scoren en mee te doen aan de alien oorlog.
  • Joe Danger Infinity was uit de iOs store gehaald, maar wordt weer teruggebracht. De reden? Een fan die Hello Games heeft gemaild of de game alsjeblieft weer terug in de store gezet kon worden. En bij Hello Games zijn ze de beroerdste niet.

En dat was hem weer beste vriendjes en vriendinnetjes. Tot de volgende keer maar weer. Alleen voordat ik mij gewapend met mijn Nintendo Switch richting mijn bed begeef heb ik natuurlijk ook nog even een lekker muziekje uitgezocht. Dit keer Coldplay met Hymn for the Weekend. En niet zomaar, want het is natuurlijk weeeeeeekend! Slaap lekker en tot maandag! Ciao!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?