Nieuw team gevormd bij Blizzard in samenwerking met Microsoft

-

Er is een nieuw team gevormd binnen het gamebedrijf Activision Blizzard. Dit is gebeurd in samenwerking met de nieuwe eigenaar Microsoft.

Het is nu bijna een jaar geleden dat de overname van Activision Blizzard en Microsoft werd goedgekeurd. Het lijkt erop dat Microsoft niet kan wachten om met de grote kast aan franchises die Blizzard heeft aan de slag te gaan. Zo blijkt dat er binnen Activision Blizzard een nieuw, klein team is gevormd bestaande uit medewerkers die eerder voor Candy Crush-ontwikkellaar King werkte, of andere teams binnen Blizzard. Nieuwsplatform Windows Central merkte dit op toen meerdere werknemers van King hun functie veranderden van King naar Blizzard. Het nieuwe team focust zich voornamelijk op AA-games van bestaande franchises, zoals Overwatch, Warcraft en StarCraft. Gezien King bekend staat om zijn mobilegames is het een logische gedachte dat deze game waarschijnlijk op smartphones gaan uitkomen.

alles wat je moet weten over world of warcraft the war within5

Welke Blizzard AA-games hoop jij te gaan zien?

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

11 februari 2005

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord