Emergency Heroes

  • Ontwikkelaar Ubisoft Reflections
  • Eerste releasedatum 13 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Nieuwe details Emergency Mayhem

In Emergency Mayhem speel je constant een van de hulpdiensten om je stad te redden van de ondergang. Rampen teisteren de stad en jij moet zo snel mogelijk ter plekke zijn om de schade te beperken.

De game bestaat uit een soort van minigames, waarbij je binnen een bepaalde tijd verschillende doelen moet halen. Vandaag zijn er een aantal nieuwe details van deze rampen game op het net verschenen, die je hieronder kunt bekijken.

- Emergency Mayhem is ontwikkeld en bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar
- Maak gebruik van 48 verschillende voertuigen
- De game zal een offline co-op mode voor twee spelers bevatten

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?