Nieuwe games Virtual Console

De Virtual Console is weer uitgebreid. Dit maal niet met twee maar met maarliefst vier nieuwe games. De spellen zijn via het winkelkanaal te downloaden. De games zul je echter wel moeten kopen met je WiiPoints.

De games die deze week zijn toegevoegd zijn: Een biljartgame Break In (TurboGrafx-16), twee side-scrolling shooters Cho Aniki (TurboGrafx-CD) en Metal Slug (Neo Gaf) en tot slot de puzzle game Puyo Puyo 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?