Nieuwe grafische engine

Dat de Wii qua graphics nog niet kon tippen aan de PS3 en de Xbox 360 was al bekend. Echter hebben de ontwikkelaars van High Voltage Software hier een oplossing voor: Quantum 3.

"Quantum3 is the result of 15 years development experience and enables developers to make use of advanced graphical features, including better dynamic bump mapping, light effects, glossing and other visual improvements. Additionally, Quantum3 uses a 16 TEV stage material pipeline that can blend up to 8 separate texture sources."

Quantum 3 is een grafische engine die speciaal voor de Wii is ontwikkeld, waardoor het mogelijk is graphics te produceren die gelijkwaardig zijn aan de PS3- en Xbox360-graphics. Naast de betere graphics voorspelt High Voltage ook soepelere gameplay, dynamische schaduwen en morph-effecten.

De eerste game die gebruik zal maken van Quantum 3 is The Conduit, een futuristische FPS en zal op 60 frames per seconde draaien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?