Nieuwe gratis missies Far Cry 6 nu beschikbaar

Geplaatst: 17 december 2021 13:46

Er zijn twee nieuwe gratis DLC missies beschikbaar gekomen voor Far Cry 6, waarin Danny Trejo de grote ster is met zijn machete, die nu het sterkste wapen in de game is.

De nieuwe missies zijn onderdeel van de nieuwe DLC voor Far Cry 6. In deze missies komt Danny Trejo naar Yara 'om zijn wereldberoemde taco's te maken om de hongerigen eten te geven'. De dictator Anton Castillo is het niet eens met deze liefdadigheid en stuurt zijn leger op de taco missie af. Dit is waar jij en een mogelijke medespeler in beeld komen. Je gaat samen met Trejo zijn missie om taco's naar de inwoners van het eiland te brengen proberen tot een goed einde te brengen.

De nieuwe missies zijn nu gratis te spelen in Far Cry 6.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.