Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe GTA in de maak?

Grand Theft Auto IV is nog niet eens zo lang uit of ze beginnen al weer over GTA V. Volgens Game Informer zijn ze bij Rockstar North namelijk al bezig met de nieuwe GTA. Ze zouden zelfs al hard bezig zijn om de nieuwe game af te krijgen aan het eind van 2009.

Dit nieuws is nog niet bevestigd door Rockstar North zelf. Het zal echter niet de eerste keer zijn dat ze al zo snel met een nieuwe GTA komen. GTA Vice City was ook al weer één jaar na de release van GTA III overal te krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?