Nieuwe hotfix update voor Disney Dreamlight Valley

-

Er is een nieuwe hotfix update voor Disney Dreamlight Valley live gegaan. De update lost kritieke problemen op in de game, waaronder de Winter Palace House Style toegangsproblemen.

De update moet de stabiliteit en prestaties van de game verbeteren. Deze Disney Dreamlight Valley update pakt een aantal bugs en problemen aan die door de community zijn gerapporteerd. Hiermee laten de ontwikkelaars zien hoe toegewijd ze zijn aan het reageren op feedback van spelers en het verbeteren van de algehele gameplay-ervaring. Onlangs ging de Disney Dreamlight Valley Dapper Delights update live, die een hoop nieuwe content naar de game bracht. Helaas nam de update naast die nieuwe content ook nieuwe problemen mee naar de game. Er waren bijvoorbeeld meldingen van een “Initialization Error 6” waardoor sommige spelers het spel niet konden spelen.

Disney dreamlight valley hotfix

De hotfix update van Disney Dreamlight Valley ging op 28 augustus live.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Ontwikkelaar:

Gameloft

Uitgever:

Gameloft

Release:

5 december 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord