Nieuwe Marvel's Avengers-update lekt je IP-adres

Geplaatst:

Een nieuwe update van de game Marvel's Avengers kan je IP-adres lekken tijdens het streamen. Dat heeft de ontwikkelaar Crystal Dynamics bekendgemaakt via Twitter.

De nieuwe update voor Marvel's Avengers kwam gisteren officieel uit op alle platformen. Kort na de update verschenen er klachten over een 'stuk tekst' dat soms aan de rand van het scherm verschijnt. Crystal Dynamics gaf aan dit probleem te gaan onderzoeken. Dit stuk tekst bleek alleen het IP-adres van de spelers te zijn. De ontwikkelaar bracht daarom een tweet naar buiten waar ze content creators afraden om de game te streamen, totdat het probleem is opgelost. De tweet is hieronder te bekijken.

Op het moment van schrijven is het ip-probleem van Marvel's Avengers nog niet opgelost. De game is op dit moment beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X/S, pc en Google Stadia

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord