Nieuwe multiplayermodi in eerste Resident Evil 6 DLC

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Xbox 360-spelers van Resident Evil 6 kunnen vanaf 18 december drie nieuwe multiplayermodi downloaden voor de game. De DLC van Capcom's horrorshooter zal de modi Predator, Survivors en Onslaught toevoegen aan de game.

In Predator speelt één persoon als de grote Ustanan die het gevecht tegen de andere vijf moet aangaan. De vijf spelers moeten overleven of de superzombie doden.

In Survivors moet je het met zijn zessen opnemen tegen een eindeloze stroom aan zombies. Als een speler dood gaat veranderd deze zelf in een zombie. De speler die als laatst overblijft wint de match.

Onslaught is slechts te bespelen met twee spelers. Je moet het met zijn tweeën apart opnemen tegen een golf aan zombies. Als een speler via combo's zombies dood, stuurt hij deze door naar het slagveld van de andere speler. De speler die het het langst overleeft wint.

Naast de DLC geeft Capcom ook een patch vrij voor de Xbox 360- en PS3-versie van de game. De patch maakt het mogelijk om de het Ada Wong gedeelte van de singleplayer co-op te bespelen. Ook wordt er een 'No Hope Left' moeilijkheidsgraad toevoegt en krijg je de mogelijkheid om de in-game camera aan te passen.

De modi kosten los 320 Microsoft-punten, of zijn samen te koop voor 720 Microsoft-punten. Een releasedatum voor de DLC op pc en PS3 is er nog niet, dus is deze DLC tijdelijk nog exclusief voor de Xbox 360 verkrijgbaar.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 6

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

2 oktober 2012

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer