Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Resident Evil 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Capcom verbetert camera in Resident Evil 6 met een update

Zojuist heeft uitgever en ontwikkelaar Capcom laten weten dat ze met een update komen voor Resident Evil 6. De update zal middel december uitkomen en moet de camera positie in de game sterk verbeteren.

Capcom geeft daarmee gehoor aan de community die daar meerdere keren om heeft gevraagd. Naast de camera en wat verbeteringen aan de ondertiteling zal er ook een co-op optie voor Ada Wong inzitten. De optie heet 'No Hope' en moet de moeilijkheid van de game flink opschroeven.

De volledige lijst met aanpassingen en toevoegingen vind je hieronder:
Gamers will be able to adjust the camera to give a greater field of view as best suits their play style. The camera screenshot pairs show the minimum and maximum range of the new camera setting. Please note that this feature is still in development and may change without further notice before the title update is released.
Subtitle options have been improved so that English language audio can be combined with subtitles in an alternative language.
As recently announced, Ada Wong's campaign will be unlocked from the start and have an optional player-controlled co-op partner added. It was previously necessary to complete all three other campaigns in order to unlock Ada's story.
'No Hope' difficulty level will be added above the existing levels, for players who want an extreme challenge.

Resident Evil 6 kreeg van mij een drie uit vijf sterren voor de PlayStation 3. De game is ook verschenen voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?