Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Resident Evil 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe multiplayer modi voor Resident Evil 6 op Xbox 360

Xbox 360-spelers van Capcoms griezelfestijn Resident Evil 6 hebben een reden om hun Microsft-punten te laten rollen. De Japanse uitgever heeft namelijk verschillende nieuwe multiplayer-modi als DLC toegevoegd.

De drie multiplayer modi (Predator, Survivors en Onslaught) kunnen los worden aangeschaft voor 320 MS-punten per stuk of voor 720 MS-punten in één bundel. Je kan de DLC vanaf vandaag downloaden via de Xbox LIVE Marketplace.

Resident Evil 6 ligt al enige tijd in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?