Resident Evil 6

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Screenshots: Het uitwisselingsprogramma van Left 4 Dead 2 en Resident Evil 6

Capcom en Valve hebben zojuist aangekondigd dat personages van Left 4 Dead 2 naar Resident Evil 6 zullen komen en vice versa.

De No Mercy-modus uit Resident Evil 6 zal op 5 april aanstaande worden verrijkt met gratis DLC, waardoor je Resident Evil 6 met alle bekende personages uit Left 4 Dead 2 kunt spelen. De DLC is vooralsnog alleen voor de pc beschikbaar.

Valve zit ook niet stil. Deze lente zal Valve Lepotitsa, Napad en Ogroman toevoegen in Left 4 Dead 2 door middel van DLC.

Hieronder kun je enkele screenshots bekijken van deze uitwisselingsprogramma.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?