Nieuwe Oddworld aangekondigd

Lorne Lanning is de president van Oddworld Inhabitants en zij hebben de veelgeprezen Oddworld serie gemaakt. Vandaag maakte de president bekend dat ze bezig zijn met een nieuw deel.

Verder werd er niks bekendgemaakt over deze game. Wel vertelde de president dat de game zo mooi zou worden dat je hem zou kunnen vergelijken met een Pixar of andere animatiefilm. Het laatste deel van de Oddworld serie dat uitkwam heette Strangers Wrath en kwam uit in 2005 op de originele Xbox.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?