Nieuwe ping-functie in Fortnite

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2019 15:35

Fortnite seizoen 8 is gisteren van start gegaan en brengt een hoop verandering met zich mee waaronder een "nieuwe" functie. Een ping-functie waarmee je anderen kunt attenderen op vijanden, loot en locaties.

Klinkt deze functie je bekend in de oren? Dat kan kloppen. Dit is namelijk één van de meest besproken functies van de recent gelanceerde battle royale game, Apex Legends. De ping-functie is een ontzettend handig systeem dat ervoor zorgt dat de communicatie in het spel soepeler verloopt. Een microfoon is niet meer nodig en continu, al dan niet geïrriteerd, moeten uitleggen waar een vijand zich verschuilt is verleden tijd. Iets dat in een team-based game natuurlijk essentieel is. De keuze van Epic Games om dit systeem nu te implementeren laat duidelijk zien dat de concurrentie op dit moment moordend is en dat je als bedrijf je beste beentje voor moet zetten om in 'the game' te blijven. Het roept ook de vraag op wat Respawn nu gaat doen om actueel te blijven. In de video hieronder, gemaakt door YouTuber TmarTn, kun je zien hoe het ping systeem werkt.

Wat vinden jullie? Is dit een wanhopige poging van Epic Games om zijn playerbase te behouden of zorgt dit er juist voor dat men kiest voor Fortnite in plaats van Apex Legends.

Bron: Epic Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord