Frontlines: Fuel of War

  • Ontwikkelaar Kaos Studios
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Gameliner score

Nieuwe trailer van Frontlines, Fuel of War

De release van de game Frontlines, Fuel of War breekt bijna aan. Op 15 februari zal de game beschikbaar zijn voor de pc, PS3 en de Xbox 360. In deze nieuwe trailer passeren verschillenden wapens de revue. Er wordt aangegeven welk wapen voor een bepaalde situatie geschikt is, om strategisch goede besluiten te nemen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?