Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Nieuwe Valheim patch lost meerdere problemen op

Ontwikkelaar Iron Gate heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Valheim. Deze patch zorgt ervoor dat er verschillende veranderingen worden doorgevoerd in Valheim, zoals het oplossen van verbindingsproblemen.

Valheim is in korte tijd enorm populair geworden, terwijl de survivalgame nog in de Early Access-fase zit. Spelers kunnen er dus op rekenen dat er wel een aantal bugs in Valheim zitten. Ontwikkelaar Iron Gate heeft aangekondigd dat een aantal van die bugs en problemen in de game vandaag met een patch zijn opgelost. Zo zijn de moeilijkheidslevels van de bosses Bonemass, Moder en Yagluth verhoogd, worden werelden niet meer beschadigd wanneer spelers via ALT+F4 uitloggen en is er nu ondersteuning van Vulkan mogelijk om willekeurige GPU-crashes te voorkomen. Ook zijn er een aantal bugs gerepareerd, waaronder de 'crafting item-dupe' bug, de 'harpooned player & ship' bug en 'tombstone' bug. De grootste aanpassing in deze patch zorgt ervoor dat er minder verbindingsproblemen zijn.

onbekend

Valheim is in Early Access te spelen via Steam. Laatst is onthuld dat Valheim in drie weken al meer dan vier miljoen keer is verkocht.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?