Nieuwe Valheim patch lost meerdere problemen op

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2021 22:30

Ontwikkelaar Iron Gate heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Valheim. Deze patch zorgt ervoor dat er verschillende veranderingen worden doorgevoerd in Valheim, zoals het oplossen van verbindingsproblemen.

Valheim is in korte tijd enorm populair geworden, terwijl de survivalgame nog in de Early Access-fase zit. Spelers kunnen er dus op rekenen dat er wel een aantal bugs in Valheim zitten. Ontwikkelaar Iron Gate heeft aangekondigd dat een aantal van die bugs en problemen in de game vandaag met een patch zijn opgelost. Zo zijn de moeilijkheidslevels van de bosses Bonemass, Moder en Yagluth verhoogd, worden werelden niet meer beschadigd wanneer spelers via ALT+F4 uitloggen en is er nu ondersteuning van Vulkan mogelijk om willekeurige GPU-crashes te voorkomen. Ook zijn er een aantal bugs gerepareerd, waaronder de 'crafting item-dupe' bug, de 'harpooned player & ship' bug en 'tombstone' bug. De grootste aanpassing in deze patch zorgt ervoor dat er minder verbindingsproblemen zijn.

Valheim is in Early Access te spelen via Steam. Laatst is onthuld dat Valheim in drie weken al meer dan vier miljoen keer is verkocht.

Bron: Iron Gate
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord