Nintendo DS prijsstunts

Geplaatst: 20 december 2008 00:07
Aangepast: 2 augustus 2018 13:45
-

Pak je trouwe kompaan in donkere tijden er weer bij. Ja, met de Nintendo Dual Screen zit je bij Gameliner ook goed. Verveling tijdens de feestdagen behoort tot het verleden dankzij de waanzinnige kerstdagen prijsstunts. Reis naar Jeruzalem in het jaar 1191 of tover een vuurbeker tevoorschijn samen met Harry Potter.

Van negentien voor negen euro:

Assassin's Creed
Jeruzalem 1191, het Midden Oosten is uiteen gereten door een bittere oorlog ten tijde van de 3e Kruistocht. Jij bent Altaïr, meester assassin, dodelijk en met slechts één doel: het ombrengen van Saracenenen Kruisvaarders. Jouw zwaard verandert het verloop van de geschiedenis. Als het verhaal zich ontrafelt, ontdek je dat er een nieuw conflict broedt, een conflict dat niet alleen het Beloofde Land maar de hele wereld dreigt te vernietigen...

Harry Potter en de Vuurbeker

Harry, Ron en Hermelien zijn terug! De videogame Harry Potter en de Vuurbeker verschijnt in november, tegelijkertijd met de Warner Bros. Pictures-film die is gebaseerd op het vierde boek van J.K. Rowling. Ervaar de superspannende filmmomenten en onderwerp je toverkracht aan de ultieme test in een co-op spel met maximaal 2 vrienden of vriendinnen.

Van vierentwintig voor veertien euro:

Cooking Guide

Verander de manier waarop je kookt met: Cooking Guide: Can't decide what to eat? Voor de Nintendo DS. Vertrouw op de gesprokken aanweizingen van onze vriendelijke chef en leer de diepere details van elk recept. Je ziet al snel de heerlijke grechten van over de hele wereld op tafel!

Elite Beat Agents: Uitverkocht

Agents are GO! Sluit je aan bij de supergeheime Elite Beat Agents en help weerloze slachtoffers met behulp van dans en zang. Met nette pakken, prachtige kapsels en een formidabel gevoel voor ritme jiven, boppen en boogieën de agenten, terwijl jij het ritme bepaalt met behulp van de stylus en het touchscreen.

Nu vanaf negentien euro:

007: The Quantum of Solace
James Bond is terug en wil zich wreken in de game Quantum of Solace. Bond is nu dodelijker, sluwer en efficiënter dan ooit, en de game mengt intense first-person actie met een uniek third-person gevechtssysteem waarin gamers dé ultieme geheim agent kunnen zijn. Met hun vermogen om ongemerkt overal binnen te dringen, met uiterste precisie te schieten en met dodelijk geweld de vijand af te troeven, werken gamers alle missies af.

Lees meer