Nintendo: 'Een grote klapper op de E3'

Reggie Fils-Aime, de topman van Nintendo America, heeft in een interview bekendgemaakt dat Nintendo een grote najaarsklapper gaat aankondigen.

"There's gonna be a big game for the holiday that gamers will want, All I can tell you is what we announce during E3 is gonna be fantastic. The gamer is gonna be excited and the expanded audience is gonna be excited."

Wat zal deze nieuwe titel zijn? Zou het een geheel nieuw project worden? Of toch een sequel? Wat denken jullie?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?