Nintendo ontdoet Switch van deel-opties

Geplaatst: 11 juni 2024 14:44
Aangepast: 11 juni 2024 14:59
-

Nintendo heeft zojuist systeemupdate 18.1.0 uitgebracht voor zijn Switch-consolefamilie, inclusief de originele Switch, Switch Lite en Switch OLED-model. De update verwijdert verschillende opties voor delen via sociale media van de handheld apparaten en voert een handje vol algemene verbeteringen door.

De 18.1.0-update verwijdert de "Post to Twitter" functie uit het Album-menu en de mogelijkheid om accounts aan Twitter te koppelen. Ook is de optie om Super Smash Bros. Ultimate screenshots naar de Smash World app te posten verwijderd. Deze veranderingen komen na Nintendo's beslissing om de integratie met Twitter te beëindigen vanwege hoge API-kosten. De update brengt daarnaast algemene systeemstabiliteit verbeteringen met zich mee om de gebruikerservaring te optimaliseren. Eerder dit jaar loste update 18.0.1 een netwerkprobleem op dat draadloze toegangspunten ondetecteerbaar maakte.

Hoogtepunten update 18.1.0 op een rij:

  • Verwijdert "Post to Twitter" functie
  • Verwijdert Super Smash Bros. Ultimate screenshot posting naar Smash World app
  • Verwijdert mogelijkheid om Twitter-accounts te koppelen
  • Algemene systeemstabiliteit verbeteringen

Nintendo Switch Nintendo

Ondanks plannen voor een opvolger van de Switch, die voor maart 2025 wordt verwacht, blijft Nintendo de originele Switch ondersteunen. De console, gelanceerd in 2017, heeft inmiddels meer dan 140 miljoen eenheden verkocht. Details over de nieuwe Switch worden later dit jaar verwacht, maar niet tijdens de komende Nintendo Direct.

Bron: Nintendo

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord