Nintendo Wii prijsstunts

Dat je met de Gameliner kerstdagen prijsstunts veel voordeel er uit kan halen is duidelijk. Echte Wii-liefhebbers kunnen bijvoorbeeld op avontuur gaan met Indiana Jones in "The Original Adventures". Voetballiefhebbers met een Nintendo Wii kunnen hun ei kwijt met FIFA 2008 en racers kunnen in een noodgang de berg af razen in Need for Speed Carbon.

Nu voor negentien euro:

onbekendFIFA 08: Uitverkocht

Met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk in je handen en de bal aan je voeten, ben jij in FIFA 08 het middelpunt van alle voetbalactie. Met dit spel speel je voetbal zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan! Passeer 's werelds grootste voetbalhelden en geef ze een keiharde panna. Schiet de bal in de kruising, of haal deze er juist uit. Genoeg mogelijkheden dus! Wacht niet langer.

onbekendRayman Raving Rabbids 2: Uitverkocht
De eerste keer deden de konijnen het nog rustig aan, maar in Rayman Raving Rabbids 2 is het menens! Het was namelijk nog niet genoeg om Raymans wereld te veroveren. Nee, dit keer hebben ze het gemunt op de Aarde!

Ze opereren vanuit hun hoofdkwartier in een warenhuis, waar de konijnen oefenen voor hun snoodste plan tot nu toe. Ze leren er nieuwe vaardigheden, nemen er nieuwe rollen aan en schreeuwen het uit zoals alleen zij dat kunnen. WAAAAAAHHHH!!!!!!! Wie steekt een stokje voor hun invasie? Nou, Rayman natuurlijk. Die vermomt zich als een van hen en infiltreert hun groep.

Nu vanaf negenendertig euro:

onbekendNeed for Speed Carbon
Het is tijd om de straat terug te eisen in de meest recente titel uit EA's immer populaire Need for Speed-serie. En dankzij vier innovatieve besturingstypes voor de Wii-afstandsbediening, zul jij dit keer degene zijn die rijdt.

In Need for Speed Carbon zul je op een strategische manier je eigen team samen moeten stellen, waarbij de individuele vaardigheden van je teamleden zowel op de weg als in de garage van pas zullen komen. Met het gloednieuwe Autosculpt-afstemmingsgereedschap kun je je scheurijzer op jouw manier aanpassen en er zo de auto van je dromen van maken.

onbekendLego: Indiana Jones

Lego Indiana Jones is de Lego-gameversie van Indiana Jones, waarbij je in de schoenen kunt kruipen van Indy zelf. De game beslaat alle drie de delen van de trilogie en dit gebeurt met een knipoog. Ook Star Wars heeft soortgelijke games gehad die het Lego-thema hadden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?