Street Fighter IV

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Nog deze winter knokken met Street Fighter IV

Vandaag is bekend geworden dat Street Fighter IV nog deze winter in Europa te kopen zal zijn. Eerder was dit alleen voor Amerika bevestigd.

Street Fighter IV zal echter niet dit jaar verschijnen. De game staat namelijk gepland voor 'winter 2009'. Capcom heeft laten weten dat het hier wel begin 2009 betreft, en dus niet het begin van de winter eind volgend jaar.

Street Fighter IV zal verschijnen op de PlayStation 3, de pc en de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?