Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nog een dubbel-XP weekend voor Call of Duty 4

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels al meer dan een jaar uit en het wordt nog steeds veel gespeeld. De game wordt zelfs meer gespeeld dan zijn opvolger, World at War.

Rob Bowling van Infinity Ward maakte vandaag bekend dat er weer een dubbel-XP weekend aan zit te komen voor Call of Duty 4. In het weekend van 27 februari zal je dubbele XP kunnen halen in de game. Er is meer. Drie dagen voor het weekend zal de extra content van Call of Duty 4, genaamd Variety Map Pack, voor de helft van de prijs te koop zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?