Old School Runescape viert zijn tiende verjaardag

Geplaatst:
Aangepast: 27 juni 2023 09:38

Old School Runescape viert dit jaar zijn tiende verjaardag. De ontwikkelaar doet dit met een jubileum evenement waar je meteen aan mee kunt doen.

Old School RuneScape is een versie van de game die de gameplay en het uiterlijk van de game weer terugbrengt naar 2007. Deze versie werd uitgebracht in 2013 en was vooral een manier voor ontwikkelaar Jagex om nostalgie aan te spreken, nadat een reeks impopulaire beslissingen ervoor zorgde dat veel spelers stopten met de oorspronkelijke game. De game is een van de best ondersteunde MMO's ter wereld geworden met frequente updates. Over alle nieuwe inhoud wordt gestemd door de gemeenschap. Deze door spelers gestuurde aanpak van de ontwikkeling heeft de meerderheid van de gemeenschap tevreden gehouden en heeft zelfs oudere stukken content doen terugkeren. Nog maar een paar dagen geleden kondigde Old School RuneScape de terugkeer aan van Bounty Hunter, een populaire PvP-modus die enkele jaren geleden was verwijderd uit de game.

De ontwikkelaar heeft nu zijn plannen voor het jubileum evenement onthuld via hun officiële website. Het evenement kan onmiddellijk worden gespeeld en gaat door tot 15 maart, dus geïnteresseerde spelers kunnen inspringen en meedoen, om OSRS-goud te verdienen. Je kunt het evenement starten door te spreken met de nieuwe assistent van Cook in Lumbridge Castle. Je wordt beloond voor je deelname met een heleboel cosmetica die tien jaar Old School RuneScape vieren. De update is een mooie ode aan de game en toont de toewijding waarmee het de afgelopen tien jaar is onderhouden.

Old School RuneScape bestaat tien jaar en viert dit met een groots jubileum evenement.

Bron: Old School Runescape website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord