Ontwikkelaars stellen fans gerust

Gisteren werd door Activision Blizzard bekendgemaakt dat een paar games het niet hebben gehaald door reorganisatie in het bedrijf. Het leek erop dat games als Ghostbusters en Brütal Legend nooit meer zouden uitkomen. De ontwikkelaars stellen je gerust!

De ontwikkelaars van Ghostbusters en Brütal Legend hebben al bekendgemaakt dat hun games niet dood zijn. Ze zoeken alleen een nieuwe uitgever om de game onder uit te brengen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?