The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Ontwikkelaars van The Witcher ontvangen prijs

De oprichters van CD Project, Michal Kicinski en Marcin Iwinski, zijn de Ernst & Young Ondernemers van 2008 geworden. Hierdoor zullen zij Polen vertegenwoordigen in de wereldcompetitie, die wordt gehouden in de Monte Carlo in 2009.

De ontwikkelaars van onder andere The Witcher zijn door de wedstrijdcommissie gekozen uit in totaal zo'n tienduizend kandidaten. De kandidaten die voor de prijs in aanmerking komen, worden beoordeeld op vindingrijkheid, innovatie, goed management en wereldwijd succes.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?