Ook PS4 backwards compatible?

Sony heeft een vacature geplaatst waarin wordt gezocht naar nieuw personeel. Sony zoekt mensen die de backwards compatible software kunnen verbeteren.

Niet alleen vragen ze mensen om de backward compatible software van nu te verbeteren, maar voornamelijk gericht op de toekomst. Dit zou kunnen betekenen dat de PlayStation 4 (PS4) ook weer backwards compatible wordt.

Deze software maakt het mogelijk, PSOne, PS2, of PSP games te kunnen afspelen. Misschien dat de toekomstige PS4 ook UMD schijfjes leest. Wat zal ons ons de toekomst gaan brengen? We zullen zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?