Check hier alle The Game Awards 2023 content

Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Pc-fans proberen GTA V naar de pc te krijgen

Rockstar Games heeft een Xbox 360 en een PlayStation 3-versie van GTA V bevestigd. Het is echter nog niet zeker of de game naar de pc komt maar de vraag is er zeker.

Dan houser van Rockstar Games zegt dat hij alleen interesse heeft voor een pc-versie van GTA V wanneer de markt er groot genoeg voor is. Naar aanleiding hiervan is onlangs een petitie opgezet waarbij ze willen bereiken dat GTA V ook naar de pc komt. Inmiddels zijn ze al 200.000 handtekeningen rijk en het aantal groeit met de dag harder.

GTA V komt in de lente van 2013 uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en misschien wel de pc als de petitie een succes wordt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?