PC prijsstunts

Geplaatst: 20 december 2008 00:05
Aangepast: 2 augustus 2018 13:44
-

De computer mag dan wel steeds minder exclusieve games krijgen, maar dat het platform nog altijd ijzersterk staat bewijst ons aanbod van pc-games. Van horror tot tennis en van simulatie tot avontuur, wij hebben het! Geniet van de idioot scherpe prijzen en pak je voordeel voordat de voorraad op is!

Nu vanaf vier euro:

Beowulf

Beowulf is het oudste geschrift in het oud Engels dat ooit is teruggevonden (10e eeuw). Het verhaal gaat over de krijger Beowulf, een machtige Germaan, die het monster Grendel moet doden. Als hij het monster Grendel na een bloedig strijd weet te verslaan wordt hij tot koning gekroond. Dit verhaal was o.a. de inspiratie voor de Lord of the Rings-trilogie.

De Sims 2 Tiener Accessoires (Add-On)

Geef je tiener-Sims alles wat ze nodig hebben om hun eigen unieke stijl te kiezen met De Sims 2 Tiener - Accessoires! Je tiener-Sims kunnen nu de blits maken met gloednieuwe, unieke meubels, decoraties, mode en meer. Er zijn drie afzonderlijke thema's: 'Gothic', 'Skater' en 'Snob'.

Trakteer je jonge Sims op een nieuwe stereo, televisie en andere accessoires waarmee ze een trendy tienerleven kunnen leiden en indruk kunnen maken op hun vriend(inn)en.

Guild Wars

Begin waar miljoenen andere spelers allang mee begonnen zijn met Guild Wars. Met Guild Wars hoef je maandelijks niks te betalen en bepaal je geheel zelf hoe je karakter eruit ziet. Met 200 quests en 25 missies is er genoeg te doen in deze wereld. Je kan ook je eigen guild oprichten.

FIFA 08

Stap in de schoenen van een prof via het nieuwe speltype Speel als prof: Teamspel-seizoen. In dat speltype word je uitgedaagd dezelfde onderdelen van het spel onder de knie te krijgen als een echte voetbalprof: van positie kiezen en tackelen tot het spel 'lezen' en passen. Ga het veld op met een zelf ontworpen speler om een hele wedstrijd als die voetballer te spelen en groei in de loop van het seizoen uit tot een topspeler.

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

In het plaatsje Tsjernobyl in de Oekraïne ontplofte in 1986 een kerncentrale. De gevolgen waren desastreus. Niet alleen betekende de ontploffing een groot aantal doden op het moment zelf, zelfs jaren na de gebeurtenissen waren de gevolgen voelbaar. Door de radioactieve straling worden in de omgeving van Tsjernobyl namelijk opvallend veel kinderen geboren met vreemde aandoeningen. De omgeving rond de kerncentrale sterft uit en biedt een troosteloze, verlaten aanblik. Deze locatie is het decor voor S.T.A.L.K.E.R.: The Shadow of Chernobyl.

Virtua Tennis 3

De Virtua Tennisserie slaat een ace door zijn verbeterde, fotorealistische graphics en geavanceerde speleranimaties die perfect passen bij het gedrag en de maniertjes van een aantal van de beste tennisspelers van dit moment. In de Career-mode reizen spelers over de hele wereld en spelen zij tegen de grootste namen in de tennis wereld. Daarnaast kun je je eigen ster creëren, tot in de kleinste details, dankzij de verbeterde Player Creationmode.
En geen enkele Virtua Tennis-game zou compleet zijn zonder de populaire en verslavende mini-games.

Nu voor negenentwintig euro:

Age of Conan: Hyborian Adventures

Age of Conan, Hyborian Adventures, winnaar van meerdere E3 prijzen waaronder de prijs voor beste spel in zijn genre is de nieuwe MMO van Funcom. Spelers stappen een duistere barbaarse wereld in die ondersteund wordt door een verbazingwekkend 7.1 dolby surround geluid. In een wereld die gevuld is met wrede goden, mythische schepselen, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige barbaar definitief de troon als koning van Aquilonia gegrepen. Maar het koninkrijk van Conan staat op de rand van chaos.

Nu voor negenendertig euro:

Left 4 Dead
Left 4 Deadâ„¢ speelt in een hedendaagse survival-horror wereld; met de co-op gameplay moeten vier overlevenden zich in een epische strijd tegen hordes zombies verdedigen. Het team van vier overlevenden kan bestaan uit een tot vier menselijke gamers, waardoor je in je eentje of met zijn vieren kunt gamen.

De next-gen A.I.-technologie van alle Survivors (niet-gamers) en zombies is eigenlijk een verzameling systemen die gezamenlijk een unieke ervaring creëren door de belevenissen van gamers te volgen en de moeilijkheidsgraad en snelheid voor elke game daaraan aan te passen. Daardoor is de game elke keer anders.

Dead Space
Wanneer een immens mijnruimteschip, de USG Ishimura, in contact komt met een mysterieus buitenaards artefact in een ver sterrenstelsel, wordt de communicatie met de aarde verbroken. Systeembeheerder Isaac Clarke wordt erop uitgestuurd om de communicatieapparatuur van de Ishimura te herstellen, maar komt terecht in een levende nachtmerrie.

Het schip is in een bloedbad veranderd en de bemanning is onbeschrijflijk verminkt en besmet geraakt met een eeuwenoude buitenaardse plaag. De herstelmissie van Clarke verandert in een overlevingsmissie.

Far Cry 2

Jij bent een huurling die vast zit in een door oorlog geteisterde Afrikaanse staat. Je hebt malaria opgelopen en wordt verplicht om afspraken te maken met lokale warlords. Probeer te overleven door je diensten aan te bieden aan verschillende partijen. Ontdek de zwakke plekken van je vijanden en gebruik het verrassingselement om hen te neutraliseren.

The Chronicles of Spellborn

The Chronicles of Spelborn speelt zich af in een donkere postapocalyptische fantasie wereld en brengt duizenden gamers samen in een wereld die door een explosie geheel is verwoest, de Deadspell Storm. Binnen de Deadspell Storm bevinden zich vijf hoofd-shards, 'The Enclave of the Five Sacrifices", een soort reusachtige grotten. Hierin moeten de gamers allerlei quests oplossen en gevechten aangaan om te onthullen wat verborgen ligt in het verleden, heden en de toekomst.

Lees meer