PlayStation 2 prijsstunts

Eén van de redenen dat de PlayStation 2 razend populair is gebleven, terwijl de opvolger al sinds 2006 op de markt is, zijn de spellen voor het platform. Voor de meest verkopende console ooit komen er acht jaar na de lancering nog steeds nieuwe games uit. Met 145 miljoen verkopen sinds 2000 liet de PlayStation 2 de concurrentie - de Nintendo GameCube, Xbox en Dreamcast - achter zich. Ben jij één van de gelukkigen die de spelcomputer bezit? Bespaar dan een hoop geld door van ons kerstdagenvoordeel gebruik te maken!

Nu vanaf negen euro:

onbekendThe Golden Compass

Ontdek een wereld vol mysteries in Het Gouden Kompas, gebaseerd op het boek van Philip Pullman en de film van New Line Cinema. Speel als Lyra Belacqua, die op pad gaat om haar gevangengenomen oom en ontvoerde beste vriend te bevrijden.

Onderweg krijgt Lyra hulp van haar geestduivel Pan, de enorme gepantserde beer Iorek en het mysterieuze Gouden Kompas dat altijd de waarheid vertelt en de weg wijst.

onbekendStuntman: Ignition Uitverkocht

Stap in de schoenen van een stuntman uit Hollywood in Stuntman: Ignition. Grijp je kans vandaag nog en bestuur de snelste bolides, maak de gevaarlijkste stunts en race je weg naar glorie en roem. Zorg dat jouw naam nooit meer vergeten wordt en iedereen jou herinnert als 's werelds bekwaamste coureur.

onbekendSOCOM 3: U.S. Navy SEALs

Voer de elitesoldaten van Navy SEALs aan in dit intense, tactische militaire schietspel. In dit spannende nieuwe deel van het tactische actiespel sta je aan het hoofd van een eenheid elitetroepen. Ga hen voor in het gevecht tegen wereldwijd terrorisme, schurkenstaten en guerrillahuurlingen.

Je kunt voertuigen als aanvalsschepen en jeeps vorderen, zodat je beschikt over meer aanvalstactieken. Je geeft de teamleden hun opdrachten in real-time via een intuïtieve interface. Het is ook mogelijk om de uitrusting helemaal te laten aansluiten bij je eigen aanpak.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?