PlayStation 3 prijsstunts

Met verbazingwekkend mooie games, verbeterde controllers en vele multimediamogelijkheden dankzij onder andere Blu-ray probeert Sony opnieuw de naam PlayStation hoog te houden met hun derde console. Games zoals Condemned 2: Bloodshot en Mirror's Edge garanderen dat je geen moment niks te doen hebt wanneer je een PlayStation 3 bezit. Wij bij Gameliner helpen je een hand door de games idioot scherp te prijzen, zodat je ook met een kleinere beurs leuke spellen kan kopen.

Nu voor negen euro:

onbekendonbekendThe Darkness:-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?