Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Pokémon GO viert release Diamond en Pearl

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden volgende week uitgebracht op Nintendo Switch. Niantic viert de release met een speciaal evenement op Pokémon GO.

Niantic maakte via hun officiële Pokémon GO-website bekend wat er te wachten staat in het komende evenement. Spelers kunnen de starters uit Diamond en Pearl vangen met speciale hoedjes op. Daarnaast zijn er avatar items beschikbaar in de shop geïnspireerd door de starter Pokémon; Turtwig, Chimchar en Piplup. De eerste helft van het evenement draait om Pokémon Brilliant Diamond, waarbij Turtwig, Chimchar en Piplup te vangen zijn met het hoedje van Lucas. Dezelfde Pokémon zijn te vangen met Dawn's hoedje door taken uit de Field Research te voltooien. Met wat geluk vang je deze Pokémon in de Shiny-vormen. In het tweede deel van het evenement, Pokémon Shining Pearl, kun je de starters in het wild aantreffen met het hoedje van Dawn. Daarbij zijn dezelfde Pokémon te vangen met het hoedje van Lucas door taken uit de Field Research te voltooien. Daarnaast is er een Collection Challenge, waarbij je 1000 XP en 3000 Stardust kan ontvangen en het aantreffen van Frosslass. Hiervoor moet je alle starters vangen met zowel Lucas' als Dawn's hoedje.

onbekend

Pokémon GO Brilliant Diamond begint op 16 november om tien uur 's ochtends en eindigt op 18 november om tien uur 's ochtends. Pokémon GO Shining Pearl volgt meteen na het einde van Brilliant Diamond en eindigt op 21 november om acht uur 's avonds. Pokémon GO is speelbaar op iOS- en Android-apparaten.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?