Prijsverlaging PS3 in aantocht?

Goed nieuws over Sony's laatste console, want volgens het blad Business Week is de productie van een PlayStation 3 een stuk goedkoper dan eerst. In het begin kostte het Sony namelijk zo'n 800 dollar om een PS3 in elkaar te zetten en op het moment zou die prijs gehalveerd zijn. Hiermee komen de kosten, die eerst een stuk hoger lagen dan de verkoopprijs van de console, nu op gelijke hoogte met de winkelprijs.

Laten we hopen dat de productiekosten nog verder naar beneden gaan, zodat Sony de PS3 nu eens met winst kan verkopen. Wanneer er namelijk daadwerkelijk genoeg verdiend wordt bij de verkoop van de console, kunnen we misschien weer een prijsverlaging gaan verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?