Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Red Dead Redemption krijgt gratis DLC

Rockstar Games heeft bekendgemaakt dat Red Dead Redemption gratis downloadable content zal krijgen, namelijk de 'Hunting and Trading Outfits Pack'. Deze DLC zal bestaan uit twee nieuwe outfits. De DLC zal 12 oktober verschijnen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Met de Savvy Merchant-outfit kunnen spelers wapens en ammunition voor de helft van de prijs kopen. De Expert Hunter-outfit geeft de speler twee keer zoveel huiden van het jagen. De DLC brengt ook een nieuw dier voor in het wild mee, namelijk de jackalope.

Red Dead Redemption is er voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?