Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Releasedatum Spore bekend

De kogel is door de kerk: er is een Europese releasedatum voor Spore gegeven. Vanaf 5 september kunnen bezitters van een pc of Nintendo DS aan de slag met deze veelbelovende game. De versies voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii komen waarschijnlijk pas later in de winkelschappen te liggen.

Spore werd al meerdere malen uitgesteld. Nu er een concrete releasedatum gegeven is, lijkt de kans op groter uitstel klein. In Spore dien je de evolutie te beïnvloeden. Je begint als een cel en eindigt met het koloniseren van andere planeten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?