Remedy Cinematic Universe weer game rijker met FBC: Firebreak

-

Terwijl we smachten naar de eerste beelden van Control 2, weet Remedy Entertainment toch weer vriend en vijand te verrassen met een nieuwe game. Nee, niet met Alan Wake 2: The Lake House, maar met een compleet nieuwe game binnen het "Remedy Cinematic Universe". FBC: Firebreak!

FBC: Firebreak is een 3-player coöperatieve shooter dat zich afspeelt binnen de muren van het mysterieuze Federal Bureau of Control (FBC). Het hoofdkantoor is overgenomen door duivelse wezens en alleen het Firebreak team is in staat om orde te herstellen. FBC: Firebreak doet qua gameplay sterk denken aan coöperatieve shooters zoals een Left 4 Dead waarin een team van spelers zich door hordes aan vijanden dient te ploegen. Uiteraard kunnen we de nodige verwijzingen naar andere IP's binnen het zogeheten Remedy Cinematic Universe verwachten.

FBC: Firebreak verschijnt ergens in 2025 voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. Daarnaast is FBC: Firebreak ook nog eens beschikbaar via Xbox Game Pass!

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FBC: Firebreak

Ontwikkelaar:

Remedy Entertainment

Uitgever:

Remedy Entertainment

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord