Guitar Hero: Metallica

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rocken met Metallica

Afgelopen vrijdag stonden ze nog op Pinkpop en vanaf 2009 krijgen ze ook nog hun eigen Guitar Hero deel. Ik heb het hier over niemand minder dan Metallica, 's werelds grootste heavy metal band.

Veel informatie is hierover nog niet vrijgegeven door Activision, maar waarschijnlijk zullen ze dezelfde koers varen als bij Guitar Hero: Aerosmith die over een paar weken verschijnt. Je kan straks dus veel nummers van Metallica naspelen en van de bands die van grote invloed op ze zijn geweest.

Guitar Hero: Metallica zal waarschijnlijk op de volgende consoles uitkomen: Nintendo Wii, Xbox 360, PlayStation 2 en PlayStation 3.

Heerlijk om straks in je eigen huiskamer los te gaan op Creeping Death, Master of Puppets, One en Enter Sandman.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?