Rockstar grote winnaar bij Devolop Industry Awards

Rockstar North heeft vier prijzen gewonnen afgelopen nacht tijdens de Develop Industry Excellence Awards.

Ze ontvingen awards voor Visual Arts, Audio Accomplishment, Technical Innovation en beste In-House Developer. Ook wonnen ze nog de Special Recognition Award als bijdrage voor de industrie.

Andere winnaars waren Frontier Developments, die de Best New IP Award wonnen voor de game Lost Winds en Nintendo met de Publishing Hero Award.

LEGO Indiana Jones kreeg de Best Use of a Licence Award en Epic ontving de Tools Provider Award. Splash Damage kreeg de Independent Developer Award.

Als laatste werden Realtime Worlds, de gasten achter Crackdown en APB, nog verblijd met de Business Development Award.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?