World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 13 november 2008
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Schrijf je in voor bèta WoW: Wrath of the Lich King

World of Warcraft is de populairste MMORPG aller tijden. De fans die kans willen maken op een deelname aan de bèta van WoW: Wrath of the Lich King kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de Europese site.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King is de tweede uitbreiding voor deze mega populaire MMORPG. Het gebied Northrend staat hierbij centraal, waar de Lich King Arthas bezig is met het voorbereiden van een meesterplan om het leven in Azeroth uit te bannen. Azeroth smeekt om hulp van de helden om de gevaren uit Northrend te koesteren en uiteindelijk zelfs de Lich King te verslaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?