Screencapture voor de PS3

De nieuwe firmware update van Sony (v2.50) brengt wat leuke extraatjes met zich mee. De meeste nieuwe features zijn kleine verbeteringen van de oude firmware, maar dit keer zit er ook een screencapture-optie tussen.

Met deze nieuwe tool kunnen gamers op elk willekeurig moment in-game een foto nemen van het beeldscherm om zo een van je meest memorabele momenten te vereeuwigen. Dit wordt helaas nog niet door elke game ondersteund, maar dat zal in de toekomst veranderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?