Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Sephiroth komt volgende week naar Super Smash Bros. Ultimate

Final Fantasy-slechterik Sephiroth komt volgende week al naar Super Smash Bros. Ultimate. Dat maakte Masahiro Sakurai bekend tijdens een presentatie over het nieuwe dlc-personage.

Vorige week werd Sephiroth onthuld als het derde dlc-personage van de tweede Fighters pass van Super Smash Bros. Ultimate. Eerder werden al Arms-personage Min Min en Minecraft Steve aan het roster van Super Smash Bros. Ultimate toegevoegd. 23 december komt daar Sephiroth bij. Masahiro Sakurai liet dat tijdens een presentatie over het personage weten samen met een overzicht van alle aanvallen die de Final Fantasy-slechterik in Smash Ultimate kan doen. Na Sephiroth zijn er nog drie personages die nog onthuld moeten worden. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend. De volledige Sephiroth-presentatie is hieronder te bekijken.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Lees hier Devin's review over deze fighting game.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?