Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Super Smash Bros. Ultimate krijgt Minecraft fighters

De director van de Super Smash Bros.-serie, Masahiro Sakurai, heeft vandaag de volgende speelbare vechters aangekondigd voor Super Smash Bros. Ultimate. Via een trailer is onthuld dat dit twee personages uit Minecraft zijn.

In juni kreeg Super Smash Bros. Ultimate een DLC waarin het personage Min Min toegevoegd werd aan de game als fighter. Vandaag werd een nieuwe Challenger Pack-DLC aangekondigd in een trailer en daarmee ook nieuwe fighters voor de game. Het is een onverwachte samenwerking, maar Steve en Alex uit Minecraft zijn de speelbare vechters die naar Super Smash Bros. Ultimate komen. Deze personages zijn onderdeel van het tweede Challenger Pack in de Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2 of apart te kopen als Challenger Pack 7. Een nieuw level en zeven liedjes uit Minecraft horen ook bij die DLC. In de Minecraft-stijl kunnen Steve en Alex straks in Super Smash Bros. Ultimate een pikhouweel gebruiken, blokken gooien en zelfs met blokken bouwen.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Op zaterdag 3 oktober om 16:30 vindt er een uitgebreide videopresentatie plaats die meer details geeft over Steve en Alex. Tijdens deze livestream wordt tevens de releasedatum voor de tweede Challenger Pack onthuld.

BRON Nintendo Benelux

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?